boiron

Сулфурикум ацидум 5 СН / Sulfuricum acidum 5 CH

30.06.2024
16533
Наличен
4,20 лв.
Няма данък
Използва се при изтощение, усещане като удар в мозъка , усещане, като че ли мозъкът се люлее в черепа.Парене в хранопровода и стомаха.Тръпки по цялото тяло и крайниците, без да се наблюдава треперене.Мирис на гранясало по цялото тяло (кърмачета).Непрекъсната припряност.Желание за алкохолни напитки
 

Сулфурикум ацидум 5 СН / Sulfuricum acidum 5 CH

Произход:

Химичен - сярна киселина.

Тропизъм:

Храносмилателна система.

Симптоми:

Бързо засилване на болките, докато достигнат пароксизъм и внезапно изчезват. Изтощение. Усещане като удар в мозъка. Усещане, като че ли мозъкът се люлее в черепа. Парене в хранопровода и стомаха. Тръпки по цялото тяло и крайниците, без да се наблюдава треперене. Мирис на гранясало по цялото тяло (кърмачета). Непрекъсната припряност. Желание за алкохолни напитки.

Показания:

Стоматит с афти при кърмачета. Гастроезофагеален рефлукс. Усложнения след химиотерапия, засягащи храносмилателната система. Хематоми и посттравматични екхимози, които не се резорбират.  

Приложение:

* гастроезофагеален рефлукс, придружен от парещо усещане в стомаха, хранопровода и устата - х 5 гранули при необходимост * киселини в стомаха, когато паренето се успокоява от прием на топли течности - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо

        Производител: LABORATOIRES BOIRON, Франция

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!