boiron

  Селениум металикум 15 СН / Selenium metallicum 15 CH

  30.11.2025
  36348
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Специално посочен в случаите на акне, себорейна алопеция, себорея. Това е много полезно за подрастващите и всички, коио имат мазна кожа.Той може да лекува умствена умора и сексуално изтощенеие, проблеми с памета.
   

  Селениум металикум 15 СН / Selenium metallicum 15 CH

  Произход:

  Минерален - черен, стъклоподобен селен.

  Тропизъм:

  Нервна система. Полова система. Дихателна система. Кожа.

  Симптоми:

  -Отпадналост - силно изразена и лошо настроение след полов акт или загуба на семенна течност. -Усещане за туптене в артериите на корема след хранене, което пречи на съня. -Желание за приемане на стимулиращи средства, алкохол, чай, кафе, медикаменти. Показания *Астения - генитална и уринарна в старческата възраст и такава, предизвикана от алкохол или сексуални излишества при млади хора. *Астения и главоболие след сексуални или алкохолни ексцесии с натрапливи еротични фантазии и сънища. *Астения и нарушения на паметта при студенти поради пренатоварване и недостиг на сън. *Астения с косопад и лезии по кожата при болни на лъчева терапия. *Загуба на памет, сънува това, което е забравил. *Нервна депресия, физическо или сексуално изтощение - желание да бъде в легнало положение, остаряване. *Невралгия и главоболие при заклети любители на чай. *Еякулация - преждевременна; полюции през нощта; сперматорея. *Импотенция въпреки запазеното либидо. *Акне - юношеско (акне с комедони). *Псориазис по дланите на ръцете. *Себорея и себореен косопад. *Ларингит на певците и ораторите. *Запек от инертност на ректума при поява на закъсняла или прекратена менструация.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!