boiron

  Сарсапарила 9 CH / Sarsaparilla 9 CH

  26414
  Изчерпано
  3,95 лв.
  Няма данък
  Използва се в случай на цистит и възпаление на пикочните пътища, уретрата и пикочния махур. Препоръва се в случаите на нощно напикаване при децата. Освен това се използва в дермаологията за лечение на псориазис, екзема, за облекчаване на сърбеж, херпес, брадавици, пърхут.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Сарсапарила 9 CH / Sarsaparilla 9 CH

  Произход:

  Растителен - Лечебна сарсапарила, сем. Кремове.

  Тропизъм:

  Кожа. Урогенитален тракт

  Симптоми:

  -Болка в областта на бъбреците, предимно вдясно. Непоносими болки в края на микцията и най-вече след микцията. -Сърбеж при кожни лезии. -Усещане за притискащи болки в областта на главата, гърдите, стомаха, мускулите или ставите.

  Показания:

  *Бъбречна колика, предимно вдясно, с характерна цисталгия и пясъчна утайка в урината. *Микционни смущения - болка преди и по време на микция, невъзможна микция в седнало положение, а възможна в право. *Везикални и уретрални тенезми с непоносима болка в края на микцията и други. *Хроничен цистит и простатит при болни от литиаза.*Хронични дерматози върху суха кожа - кожата е набръчкана, повехнала; дехидратация на подкожната тъкан, напр. - рагади на палеца, старческа пурпура на Bateman, дерматози на сухите млечни зърна - повехнали, напукани, атрофични, уплътнени.*Отслабване на тегло, изпито лице, дехидратация, започваща от горната половина на тялото, особено в старческа възраст.

  Приложение:

  * сенилна пурпура - х 5 гранули/ден, в продължение на 3 месеца. При нужда курса може да се повтори * сенилен сърбеж - 1-2 х 5 гранули/ден, в зависимост от интензитета на симптомите, в продължение на 3 месеца. При нужда курса може да се повториЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!