boiron

  Сабадила официнарум 5 CH / Sabadilla officinarum 5 CH

  19985
  Изчерпано
  3,75 лв.
  Няма данък
  Ефикасно средство за облекчаване на патологии, свързани със сенна хрема и алергии.Може да се използва и като превантивно средство. Използва в гастроентерологията в случай на глисти, в неврологията и гинекологията.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Сабадила официнарум 5 CH / Sabadilla officinarum 5 CH

  Произход:

  Растителен - Вератрум сабадила, сем. Кремови

  Tропизъм:

  УНГ Нервна система Храносмилателна система

  Симптоми:

  -Усещане за забит клин в гърлото -Предчувствие за неизлечима болест -Нервна бременност. -Усещане за пареща сухота на фаринкса. -Сърбеж в носните лигавици и лигавиците на мекото небце. -Запушен нос, въпреки течението. -Усещане за уродливост, асиметрия, за усукан или хипертрофичен крайник. -Непоносимост към миризма на цветя, на плодове, на чесън.

  Показания:

  *Спастична хрема, полиноза. *Пристъпни кихавици с обилна течна секреция от носа и дразнещо сълзене от очите. *Фарингит, който се подобрява от приемане на топли течности. *Храносмилателни паразитози. *Ценестезии.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!