boiron

  Рута гравеоленс 5 CH / Ruta graveolens 5 CH

  16850
  Изчерпано
  4,20 лв.
  Няма данък
  Използва за лечение и облекчение на ставни заболявания и болки.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Рута гравеоленс 5 CH / Ruta graveolens 5 CH

  Произход:

  Растителен - Седефче, сем. Рутацеа.

  Тропизъм:

  Периост Апоневрози, сухожилия и хрущяли. Очно-двигателен апарат.

  Симптоми:

  -Болезнена умора на очите след натоварване: шиене, четене на текстове със ситен шрифт и други. -Болки в частите на тялото, които са в контакт с леглото, принуждаващи болния непрекъснато да променя положението си. -Усещане за натъртване, болки в мускулите, скованост, локализирани предимно в ставите на китките, глезените и гръбначния стълб. -Усещане за прекалено къси натъртени, болезнени сухожилия, най-вече на флексорите. -Усещане за топлина и притискаща болка в орбитите на очите, с облекчение при затопляне и влошаване при изкуствено осветление.

  Показания:

  *Контузии на периоста, най-често от фрактури на костите. *Навяхвания с изтръгване на костната инсерция на сухожилието и връзките. *Луксация, тендинит, периостит, периартрит, пост-трав-матични екзостози. *Синовиални кисти по китката, възлести образувания по връзките и сухожилията. *Лумбалгия, лумбо-сакралгия, лумбо-ишиалгия, с влошаване при покой и облекчение при раздвижване. Кокцигодиния вследствие сакрален травматизъм. *Астенопия и нарушена акомодация. *Пренатоварване на очите след дейности, изискващи взиране, извършвани при неподходящо осветление. *Пролапс на ректума и ректални болки. *Плоски брадавици по дланите на ръцете.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!