Boiron Radium bromatum / Радиум...

Boiron Radium bromatum / Радиум броматум 9 CH

17487
Изчерпано
4,90 лв.
Няма данък
Radium bromatum 9 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при aртроза; aстения от анемия или левкопения след радиотерапия; астения при грип; радиодермит; склеродермия, някои видове хиперкератози, язви; старчески сърбеж; уплътнени цикатрикси.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Radium bromatum е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при aртроза; aстения от анемия или левкопения след радиотерапия; астения при грип; радиодермит; склеродермия, някои видове хиперкератози, язви; старчески сърбеж; уплътнени цикатрикси. Радиум броматум е подходящ при симптоми като болки, появяващи се внезапно с преместване от едно място на друго; пареща топлина по цялото тяло и нужда от чист въздух; болезнена чувствителност в областта на шията на ниво С6 и С7; ревматични болки, влошаващи се при раздвижване и през нощта и облекчаващи се от топли бани; усещане за слабост в лумбалната област и долните крайници; усещане за тежест и болезнено натъртване по цялото тяло, с подобрение при продължително движение, но болният изпитва желание да си легне; сухота на лигавиците; сърбежи по цялото тяло с усещане за парене, влошаващи се вечер, при събличане и облекчаващи се при разчесване.


Състав:

  • химичен - радиев бромид


Начин на употреба:
  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езика


Разреждания:
  • 9 CH
  • 15 CH


Опаковка:
4 грамаПроизводител: 
Боарон, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!