boiron

  Подофилум пелтатум 9 СН / Podophyllum peltatum 9 CH

  30.11.2025
  17726
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Изполава се за лечение на диария както при възрастни така и при деца.
   

  Подофилум пелтатум 9 СН / Podophyllum peltatum 9 CH

  Произход:

  Растителен - Подофилум пелтатум, сем. Киселтрънови.

  Тропизъм:

  Лигавици на храносмилателната система.Черен дроб и жлъчни пътища.Женска полова система.

  Симптоми:

  -Силно изразена отпадналост. -Усещане за празнота в корема след диария. -Главоболие, предшествано от нарушения на зрението, облекчаващо се от диарията. -Болки в лумбо-сакралната област. -Болки в десния яйчник с храносмилателни смущения. -Подуване на десния хипохондриум с болка между раменете или под дясната лопатка. -Болки в десния яйчник, съпроводени от храносмилателни смущения.

  ПОКАЗАНИЯ:

  *Диария у кърмачета - лятна или при никнене на зъби: предписва се Podophyllum peltatum в 15 СН, по пет гранули след всеки пристъп *Диария при възрастни - лятна, след злоупотреба с пресни плодове или след хранителна интоксикация: Подофилум пелтатум в 15 СН, по пет гранули след всеки пристъп. *Чернодробно-жлъчни смущения: по пет до гранули в 9 или 15СН, един до два пъти дневно *Синдром на непълна задръжка на урина при болни с литиаза: по пет гранули в 9СН два пъти дневно под клинично наблюдение *Хиперхолестеролемия.Избягва се употребата на ниските разреждания, тъй като тинктурата майка съдържа силно токсични вещества.Завъртете капачката и изсипете  с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!