boiron

  Платина 30 СН / Platina 30 CH

  28.01.2025
  51780
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Подходящ за лечение на колики, запек, аменорея , дисменорея , менорагия , метрорагия , ендометриоза, спазмофилия или от вагинизъм.
   

  Платина 30 СН / Platina 30 CH

  Произход:

  Минерален - Гъбеста платина, сиво-сребрист метал.

  Тропизъм:

  Нервна система. Полова система. Храносмилателна система.

  Симптоми:

  -Усещане за болки, които се засилват и отслабват постепенно. -Болки в лумбалната област с влошаване при притискане и навеждане назад. -Усещане за изтръпване. Изтръпване на опашна кост при сядане. -Локализирано изтръпване и стягане на челото и слепоочията, което се появява и отслабва постепенно с ирадиация към ябълчната кост, мастоидната кост и темето. -Усещане за пристягане на дрехите като превръзка върху крайниците, с напрежение, изтръпване и мравучкане. -Усещане за пристягане, като в менгеме, като при стегната превръзка, крампи, изтръпване. -Крампи. -Усещане за увеличаване обема на отделни части от тялото. -Хиперестезия на гениталиите. -Спазмофилия. Показания: *Спазмофилни проявия, които се появяват и изчезват постепенно, като спазми на клепачите, лицеви невралгии, чревни спазми, спастичен запек. *Главоболие с постепенно настъпващо начало и край. *Пред- и интерменструален синдром от хиперестрогенемия. *Дисменорея. *Менорагия. *Ендометриоза и болки в яйчниците с различна етиология. *Вагинизъм, болезнен полов акт без оргазъм. *Сексуално поведение с невротична конотация. *Псевдостенокардия. *Запек при пътуване - твърди, сухи или с глинеста консистенция изпражнения, които трудно се откъсват от ануса.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * ендометриоза - х 5 гранули в момента на болките значително ги облекчава * запек, по време на пътуване - 2 х 5 гранули/денЗавъртете капачката и изсипете  с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!