Boiron Phytolacca decandra / Фитолака...

Boiron Phytolacca decandra / Фитолака декандра 9 CH

28.02.2028
17757
Наличен
5,10 лв.
Няма данък
Phytolacca decandra 9 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при фарингит; тонзилит; фебрилитет и грипни състояния; мастодиния при предменструален синдром с дисменорея; мастопатия; напукване на гръдните зърна; блефарит; ечемик; халацион; паротит; невралгия, ишиалгия; болки в петите и в костите; уплътнени и болезнени цикатрикси.
 
Phytolacca decandra е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при фарингит при оратори и певци; тонзилит; фебрилитет и грипни състояния; мастодиния при предменструален синдром с дисменорея; мастопатия; напукване на гръдните зърна; блефарит; ечемик; халацион; паротит; невралгия, ишиалгия; болки в петите и в костите; уплътнени и болезнени цикатрикси. Фитолака декандра е подходяща при симптоми като блуждаещи болки или болки като при токов удар; болка във фаринкса при преглъщане (най-вече на топли течности), болката ирадиира към основата на езика, към ушите и шията; болки в мускулите на цялото тяло, усещане за общо натъртване и влошаване при движение; треска с крайна отпадналост и конгестия в главата, контрастираща с усещането за студ в останалите части на тялото; световъртеж при сядане.


Състав:
  • растителен - Фитолака декандра, сем. Фитолакацея


Начин на употреба:
  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езика


Разреждания:
  • 5 CH
  • 9 CH
  • 15 CH


Опаковка:
4 грама


Производител: 
Боарон, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!