boiron

  Фитолака декандра 9 CH / Phytolacca decandra 9 CH

  28.09.2025
  17757
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Предписва при болезнена менструаца,фоликуларен фарингит, възпаление на венците, болки в гърлото, последвани от суха кашлица и хрема, ангина, помага за облекчаване на децата по време на никнене на зъбите.
   

  Фитолака декандра 9 CH / Phytolacca decandra 9 CH

  Произход:

  Растителен - Фитолака декандра, сем. Фитолакацея

  Тропизъм:

  Лигавица на фаринкса. Млечни жлези. Кости и мускули. Имунна система.

  Симптоми:

  -Блуждаещи болки или болки като при токов удар. Болка във фаринкса при преглъщане (най-вече на топли течности), болката ирадиира към основата на езика, към ушите и шията. -Болки в мускулите на цялото тяло, усещане за общо натъртване и влошаване при движение. -Треска с крайна отпадналост и конгестия в главата, контрастираща с усещането за студ в останалите части на тялото. -Световъртеж при сядане.

  Показания:

  *Фарингит при оратори и певци. *Тонзилит. *Фебрилитет и грипни състояния. *Мастодиния при предменструален синдром с дисменорея. *Мастопатия. *Напукване на гръдните зърна.*Блефарит. *Ечемик. *Халацион.*Паротит. *Невралгия, ишиалгия. *Болки в петите и в костите. *Уплътнени и болезнени цикатрикси.Завъртете капачката и иззсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!