boiron

  Натрум фосфорикум 9 СН / Natrum phosphoricum 9 CH

  28.08.2021
  26424
  Наличен
  3,95 лв.
  Препоръчват за регулиране на киселинно-алкалния баланс. Бори се срещу пикочна киселина, киселини в стомаха, хиперацидитет, камъни в бъбреците, камъни в жлъчката.
   

  Натрум фосфорикум 9 СН / Natrum phosphoricum 9 CH

  Източник:

  неорганичен, динатриев фосфат

  Тропизъм:

  Метаболизъм Храносмилателна системаПикочо-полова система

  Симптоми:

  -

  Алергии и екзема,-Разногледство.-Болки в гърба, които биват облекчавани при лежане върху твърда повърхност.-Клаустрофобия. Страх от разбойници и крадци.-потиснат гняв, експлодиращ в мозъка.-Сенна хрема (неизплакани сълзи).Безсъние поради мисли за обидите от деня.-Сухота на очите, устните, езика, влагалището, кожата.-Херпеси и цепнатини по устните.

  Показания:

  *повишена пикочна киселина, подагра*киселини в стомаха,*камъни в бъбреците*камъни в жлъчката.*образуване на излишък на млечна киселина в тъканите.

  Дозировка:

  - При остър  пристъп  се приема по 1 таблетка на всеки час или на всеки 30 минути. - При хронични  състояния  се приема по 1 таблетка 1-3 пъти дневно.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!