Boiron Natrum phosphoricum / Натрум...

Boiron Natrum phosphoricum / Натрум фосфорикум 9 СН

30.03.2024
26424
Наличен
5,10 лв.
Няма данък
Natrum phosphoricum 9 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага за регулиране на киселинно-алкалния баланс, при пикочна киселина, подагра, киселини в стомаха, хиперацидитет, камъни в бъбреците, камъни в жлъчката.
 
Natrum phosphoricum е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага за регулиране на киселинно-алкалния баланс, при пикочна киселина, подагра, киселини в стомаха, хиперацидитет, камъни в бъбреците, камъни в жлъчката. Натрум фосфорикум е подходящ при алергии и екзема, разногледство, болки в гърба, които биват облекчавани при лежане върху твърда повърхност, клаустрофобия, страх от разбойници и крадци, потиснат гняв, експлодиращ в мозъка, сенна хрема, безсъние поради мисли за обидите от деня, сухота на очите, устните, езика, влагалището, кожата, херпеси и цепнатини по устните.


Състав:

  • неорганичен, динатриев фосфат


Начин на употреба:
  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езика


Разреждания
  • 9 CH


Опаковка:
4 грама


Производител: 
Боарон, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!