Boiron Murex purpurea / Мурекс...

Boiron Murex purpurea / Мурекс пурпуреа 15 CH

30.06.2026
54288
Наличен
5,25 лв.
Няма данък
Murex purpurea 15 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром с депресивни прояви, болезнено подуване на гърдите и конгестия в малкия таз, които водят до сексуална възбуда, дисменорея с преждевременна обилна менструация със съсиреци поради хиперестрогенемия.
 

Murex purpurea е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром с депресивни прояви, болезнено подуване на гърдите и конгестия в малкия таз, които водят до сексуална възбуда, дисменорея с преждевременна обилна менструация със съсиреци поради хиперестрогенемия. Мурекс пурпуреа е подходящ при симптоми като болки в слабините и бедрата в легнало положение; хиперестезия на гениталните области при докосване, сексуална възбуда; усещане за тежест и смъкване на органите в малкия таз, подобряващо се при сядане с кръстосани бедра; режещи болки в матката; усещане за птоза на матката и кръвонапълване; остри болки в долната част на корема вдясно, които минават през корема и стигат до лявата гърда.


Състав:

  • животински -  Пурпур, Морски охлюв. Багрилно вещество извлечено от Коремоного мекотело в Средиземно море и западно африканско крайбрежие


Начин на употреба:
  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езика


Разреждания
  • 15 CH


Опаковка:
4 грама


Производител: 
Боарон, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist