Boiron Murex purpurea / Мурекс...

Boiron Murex purpurea / Мурекс пурпуреа 15 CH

54288
Изчерпано
5,10 лв.
Няма данък
Murex purpurea 15 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром с депресивни прояви, болезнено подуване на гърдите и конгестия в малкия таз, които водят до сексуална възбуда, дисменорея с преждевременна обилна менструация със съсиреци поради хиперестрогенемия.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Murex purpurea е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при предменструален синдром с депресивни прояви, болезнено подуване на гърдите и конгестия в малкия таз, които водят до сексуална възбуда, дисменорея с преждевременна обилна менструация със съсиреци поради хиперестрогенемия. Мурекс пурпуреа е подходящ при симптоми като болки в слабините и бедрата в легнало положение; хиперестезия на гениталните области при докосване, сексуална възбуда; усещане за тежест и смъкване на органите в малкия таз, подобряващо се при сядане с кръстосани бедра; режещи болки в матката; усещане за птоза на матката и кръвонапълване; остри болки в долната част на корема вдясно, които минават през корема и стигат до лявата гърда.


Състав:

  • животински -  Пурпур, Морски охлюв. Багрилно вещество извлечено от Коремоного мекотело в Средиземно море и западно африканско крайбрежие


Начин на употреба:
  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езика


Разреждания
  • 15 CH


Опаковка:
4 грама


Производител: 
Боарон, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!