boiron

  Манганум металикум 9 CH / Manganum metallicum 9 CH

  31.07.2025
  26430
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Изпозва се при възпаление на костите и ставите със силна болка през нощта, хроничен артрит, подагра, анемия, начална туберкулоза, парализи, астма, хроничен ринит с голямо количество секрети и суха носна лигавица, особенно в студено и влажно време,загуба на обонянието,нарушена проходимост, спаднал глас,,внезапна болка, локализирана в ухото, особенно при влажно и студено време, проблеми със слуха,остро или хронично увеличение на черния дроб.
   

  Манганум металикум 9 CH / Manganum metallicum 9 CH

  Произход

  Химичен - Манган.

  Тропизъм

  УНГ и дихателна система. Централна и периферна система. Кожа.

  Симптоми

  -Усещане за силна умора, подобряваща се в легнало положение. -Генерализирано усещане за натъртване, подобряващо се в легнало положение. -Хиперестезия при докосване и сътресение. -Усещане за разкъсване, за разпъване, за крампи, за напрежение в крайниците и ставите. -Мъчително безпокойство, поради предварително изживяване на събитието и усещане за предстоящо нещастие. -Анорексия поради постоянно усещане за ситост. -Олигоменорея със скъсяване на менструалния цикъл. -Парализи и различни неврологични оплаквания.

  Показания:

  *Остър ларингит с пресипналост, дразнене и сухота на ларинкса от вирусен, токсичен (пушачи) или травматичен произход (оратори, певци). *Хроничен ларингит с кашлица и прегракване. *Хроничен тубарен катар с бучене в ушите и рецидивиращ отит у деца със затруднено дишане от хрема през зимата. *Внезапна глухота при влажно време - ушите са заглъхнали и звуците идват отдалече. *Клинофилия - астено-депресивен синдром, подобряващ се в легнало положение. *Медикаментозен паркинсонизъм от невролептици, ре-зерпинови препарати и други. *Манганов паркинсонизъм. *Стави *Ревматични оплаквания от страна на малките стави, засилващи се при влажно време. *Възлести образувания и уплътнения около малките стави. *Периартрит, ревматоидна пурпура и еритема нодозум.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!