boiron

  Лахнантес тинкториа 9 CH / Lachnanthes tinctoria 9 CH

  17844
  Изчерпано
  4,20 лв.
  Използванo за облекчаване на хората, страдащи от схванат врат, болки във врата или скованост на врата.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Лахнантес тинкториа 9 CH / Lachnanthes tinctoria 9 CH

  Произход:

  Растителен - Червен нарцис, сем. Хемодорови.

  Тропизъм:

  Цервико-торакални нерви на гръбначния стълб.

  Симптоми:

  -Псевдосветовъртеж, нестабилност, загуба на равновесие. -Скованост и контрактура на стерно-клейдо-мастоидния мускул. -Усещане за студ между плешките. -Парене по длани и ходила.

  Показания:

  *Остра фаза на тортиколис с дясна латерализация. *Болки в шийната област поради ставно-дегенеративни промени в областта на шията (цервикоартроза) или възпалителна етиология след прекарана ангина, излагане на студово въздействие в областта на шията и други. *Скаленус-синдром на Barre-Lieou, включващ главоболие в областта на тила и врата, синдром на опиянение, шум в ушите, болки в ларинкса, нарушение в зрението, дори и болки в предсърдната област.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * при тортиколис ("крива шия") - х 5 гранули/час при нужда или 4 х 5 гранули/ден, до повлияване на състоянието и от двата медикамента АКТЕА РАЦЕМОЗА 9 СН + ЛАХНАНТЕС ТИНКТОРИА 9 СНЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!