boiron

  Калмиа латифолиа 15 СН / Кalmia latifolia 15 CH

  17780
  Изчерпано
  4,60 лв.
  Използва се за лечение на мигрена, глаоболие, зъбобол, мускулни и ставни болки, херпес зостер.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Калмиа латифолиа 15 СН / Кalmia latifolia 15 CH

  Произход

  Растителен - Планинско лаврово дърво, сем. Пиренови.

  Тропизъм

  Сетивни влакна на нервната система.

  Симптоми

  -Мигновени пробождания по хода на нервите. -Силни, внезапни болки с последващи парестезии, -Усещане за притискане на лявата ръка, -Пробождащи болки в очните ябълки, предимно вдясно. -Палпебрална скованост на външната очна мускулатура. -Усещане за притискане на стомаха с влошаване в седнало положение и при навеждане напред. -Опресия в гърдите. -Световъртеж при най-малко усилие.

  Показания:

  *Внезапни невралгични болки с различна локализация: - при миелит, неврит, радикулит, радикулоневрит; - при главоболие, което се подобрява след хранене; - при движение на очите в орбитите; - при херпес зостер преди и след появата на обрива. *Стенокардии болки - внезапни, пронизващи със спиране на дъха и палпитации: - поради пролапс на митралната клапа след прекаран ревматизъм; - при аритмична брадикардия.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * болка в предната част на бедрото (круралгия), манифестираща се с остри пристъпи - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо * лицева невралгия, придружени от остри и краткотрайни пристъпи на болка - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо; системноЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!