boiron

  Калиум сулфурикум 15 CH / Kalium sulfuricum 15 CH

  28.06.2026
  17792
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Използва при конюнктивит с гъсти, жълти и недразнещи секреции, ринофарингит с жълто-зеленикави секреции, понякога с аносмия, катарален бронхит с жълтеникави храчки, вагинит с гъста, жълтеникава и недразнеща секреция, както и при всички дерматози с мокрещи, гноевидни секреции и залющвания.
   

  Калиум сулфурикум 15 CH / Kalium sulfuricum 15 CH

  Произход

  Химичен - Калиев сулфат.

  Тропизъм

  Кожа. Лигавици. Симптоми -Хиперестезия към шум. -Главоболие, влошаващо се в топло помещение. -Болкови усещания - блуждаещи, пробождащи, режещи или разкъсващи. -Език, покрит с жълт, вискозен налеп.

  Показания:

  *Лигавици с възпаление и гнойни секреции *Конюнктивит с гъсти, жълти и недразнещи секреции. *Ринофарингит с жълто-зеленикави секреции, понякога с аносмия. *Катарален бронхит с жълтеникави храчки. *Вагинит с гъста, жълтеникава и недразнеща секреция. *Всички дерматози с мокрещи, гноевидни секреции и залющвания: екземи, импетиго, псориазис, дерматит с мазна, влажна кожа и десквамацияЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата.

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!