boiron

  Калиум фосфорикум 30 CH / Кalium phosphoricum 30 CH

  28.01.2025
  42531
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Използва за лечение на поведенчески разтройства от различен характер, физическа и умствена умора, нарушения на паметта, главоболие, следствие на умствена преумора, придружено със смущения в паметта, намаляване на общия тонус (астения), като резултат от претоварване и главоболие.
   

  Калиум фосфорикум 30 CH / Кalium phosphoricum 30 CH

  Произход:

  Химичен - Калиев фосфат.

  Тропизъм:

  ЦНС Нервна система. Кръв.

  Симптоми:

  -Хиперестезия към шум и докосване, предизвикващи стряскане. -Тежест и болки в тила и около очите. -Усещане за умствена преумора. -Усещане за топка в гърлото. -Усещане за въртене в кръг. -Усещане за празнота в стомаха, подобряваща се при хранене.

  Показания:

  *Астения - физическа и психическа с различна етиология. *Обща отпадналост във възстановителния период след прекарани инфекциозни заболявания. *Нарушения в паметта. *Безсъние понякога с нощни страхове или сомнамбулизъм. *Главоболие с тежест в тилната област и ежедневни рецидиви. *Реактивна депресия при интелектуалци като последица от мозъчна преумора. *Сексуална астения при запазено желание - след полов акт се чувстват много слаби и с намалено зрение. *Жълти като горчица секреции и екскреции, понякога със зловонна миризма при възпалителни заболявания. *Фосфатурия със силно жълта урина. *Нормохромна анемия.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * намаляване на общия тонус (астения), като резултат от претоварване и главоболие - х 5 гранули/ден, сутрин или вечер, в продължение на месец. При нужда курса може да се повтори. * главоболие, следствие на умствена преумора, придружено със смущения в паметта - 2 х 5 гранули/ден, в продължение на 15 дни. При нужда курса може да се повториЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!