boiron

  Калиум броматум 9 CH / Кalium bromatum 9 CH

  28.11.2025
  20852
  Наличен
  4,60 лв.
  Използва се за лечение на поведенчески проблеми; психомоторна възбуда, тревожност, депресивен синдром, умора или нервни нарушения на паметта, субектът не намира лесно дума когато говори или пише.
   

  Калиум броматум 9 CH / Кalium bromatum 9 CH

  Произход:

  Химичен - Калиев карбонат.

  Тропизъм:

  Храносмилателна система. Дихателна система. Сърдечно-съдова система. Женска полова система Опорно-двигателен апарат. Нервна система.

  Симптоми:

  -Усещане за забито трънче или за наличие на рибена кост в гърлото. -Парещи, пронизващи, боцкащи болки, като от удар с острие на нож или парещи иглички, които бързо се местят от едно място на друго, с характерна локализация в основата на десния бял дроб. -Усещане за подгъване на коленете. -Свръхчувствителност към шум, към гласове, към докосване, с подскачане при най-малко дразнене. -Тревожна напрегнатост, мъчителен страх в областта на епигастриума. -Отпадналост след полов акт, най-вече при мъже. -Силно желание за консумация на сладкиши и кисели храни. -Обилно изпотяване при най-малки усилия, дори в студено време. -Кашлица, при която храчките се отделят внезапно на малки сивкави маси, като просени зърна. -Оток на вътрешния ъгъл на горния клепач.

  Показания

  *Точковидни или пробождащи болки в гръдния кош, които не намаляват при притискане. *Мъчително безпокойство, свръхчувствителност и хиперестезия при уморени лица. *Психастения с раздразнителност, хипохондрична загриженост и желание за хипермедикация.*Страх от болести и смърт.*Хипотония, анемия. *Дясностранна сърдечна недостатъчност с усещане, че сърцето виси на конец - т.нар. старческа слабост на сърцето. Кардиална астма с нощни пристъпи между 2 и 4 ч, с облекчение при навеждане напред и сядане с лакти на колене. *Екстрасистолия.*Пневмопатии в основата на десния бял дроб.*Дисфагия с усещане за забита рибена кост или трън във фаринкса. *Диафрагмална херния със спазми на хранопровода и болки в гърба при хранене. *Повръщане при бременност. *Диспепсия с метеоризъм, аерофагия. *Болки при ингвинална херния. *Запек. *Хемороиди, подобряващи се при сядане на твърдо.*Продължителни кръвозагуби след аборт или кюртаж. *Мензис с голям интервал между двата цикъла. *Мензис - зиморничавост и запек по време на цикъл, анемия и астения след това. *Бъбречна недостатъчност с дискретни, ограничени отоци и олигурия. *Надбъбречна недостатъчност. *Закъсняващ пубертет при чувствителен тип.*Болки в лумбалната област след неколкократни бременности или след раждане. *Лумбалгия в период на менопауза. *Лумбалгия, рахиалгия, артралгия, обща отпадналост с усещане за кръст и колене, които не държат.Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!