boiron

  Хиосциамус нигер 9 СН / Hyoscyamus niger 9 CH

  17840
  Изчерпано
  4,50 лв.
  Подходящ за лечение на поведенчески разстройства. Той помага за успокояване на нервни състояния, които причиняват много нарушения, като тремор на мускулите, безсъние и припадъци.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Хиосциамус нигер 9 СН / Hyoscyamus niger 9 CH

  Произход:

  Растителен - Черен блян, сем. Картофови.

  Тропизъм:

  Психика. ЦНС. Вегетативна нервна система. Съдова система. Лигавици.

  Симптоми:

  -Халюцинации, при които болният вижда предметите в червено и в по-големи размери от реалните; -Халюцинации с усещане за левитация; -Халюцинации при четене, буквите танцуват и подскачат; -Мидриаза; -Нервен смях; -Тремор на ръцете и краката; -Спазми и миоклонии; -Периоди на възбуда, придружени от неприлични думи и/или жестове; -Пребледняване или зачервяване на лицето, със забавяне или ускоряване на пулса.

  Показания:

  *Безсъние при нервни, неспокойни деца; *Безсъние от реална или въображаема грижа, или радостна свръхвъзбуда; *Сънливост, последвана от възбуда, безсъния, халюцинации, дори делириум; *Двигателна възбуда и обърканост при стари хора с мозъчна инволюция; *Нервно изтощение с логорея, свръхвъзбуда, психичен и сексуален дефицит; *Нощни кошмари; *Делириум; *Адинамия при тежки инфекции, сухота в устата и фаринкса, карфология, инконтиненция; *Гърчове; *Спазмофилия, придружена с парези, тремор, миоклонии; *Тремор на ръцете и краката; *Тикове; *Хълцане. *Еротични сънища и сексуална възбуда; *Еротомания - разголва и показва половите си органи; *Патологична ревност, любовни разочарования, Делир при отпаднали възрастни хора, ревниви, подозрителни; *Делир с мания за преследване; *Делир при отпаднали възрастни хора; *Страх от вземане на лекарства поради съмнение, че са отровени и отказват всякакви грижи. *Спастична, нощна кашлица с влошаване при легнало положение и подобрение в седнало; *Силна сухота на езика и фаринкса.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * Делириум - х 10 гранули/седмица, в продължение на месец. При нужда курса може да се повтори.Завъртете капачката иизсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!