boiron

  Хиосциамус нигер 30 СН / Hyoscyamus niger 30 CH

  30.09.2025
  43081
  Наличен
  4,60 лв.
  Подходящ за лечение на поведенчески разстройства. Той помага за успокояване на нервни състояния, които причиняват много нарушения, като тремор на мускулите, безсъние и припадъци.
   

  Хиосциамус нигер 30 СН / Hyoscyamus niger 30 CH

  Произход:

  Растителен - Черен блян, сем. Картофови.

  Тропизъм:

  Психика. ЦНС. Вегетативна нервна система. Съдова система. Лигавици.

  Симптоми:

  -Халюцинации, при които болният вижда предметите в червено и в по-големи размери от реалните; -Халюцинации с усещане за левитация; -Халюцинации при четене, буквите танцуват и подскачат; -Мидриаза; -Нервен смях; -Тремор на ръцете и краката; -Спазми и миоклонии; -Периоди на възбуда, придружени от неприлични думи и/или жестове; -Пребледняване или зачервяване на лицето, със забавяне или ускоряване на пулса.

  Показания:

  *Безсъние при нервни, неспокойни деца; *Безсъние от реална или въображаема грижа, или радостна свръхвъзбуда; *Сънливост, последвана от възбуда, безсъния, халюцинации, дори делириум; *Двигателна възбуда и обърканост при стари хора с мозъчна инволюция; *Нервно изтощение с логорея, свръхвъзбуда, психичен и сексуален дефицит; *Нощни кошмари; *Делириум; *Адинамия при тежки инфекции, сухота в устата и фаринкса, карфология, инконтиненция; *Гърчове; *Спазмофилия, придружена с парези, тремор, миоклонии; *Тремор на ръцете и краката; *Тикове; *Хълцане. *Еротични сънища и сексуална възбуда; *Еротомания - разголва и показва половите си органи; *Патологична ревност, любовни разочарования, Делир при отпаднали възрастни хора, ревниви, подозрителни; *Делир с мания за преследване; *Делир при отпаднали възрастни хора; *Страх от вземане на лекарства поради съмнение, че са отровени и отказват всякакви грижи. *Спастична, нощна кашлица с влошаване при легнало положение и подобрение в седнало; *Силна сухота на езика и фаринкса.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * Делириум - х 10 гранули/седмица, в продължение на месец. При нужда курса може да се повтори.Завъртете капачката иизсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!