boiron

  Хидрастис канадензис 9 СН / Hydrastis canadensis 9 CH

  30.06.2026
  17820
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Той се използва за лечение на лигавични инфекции с жълтеникави, вискозни секрети.
   

  Хидрастис канадензис 9 СН / Hydrastis canadensis 9 CH

  Произход:

  Растителен - Хидрастис, сем. Лютикови.

  Тропизъм:

  Лигавици на дихателната, храносмилателната и полова система.

  Симптоми:

  Усещане за празен стомах и прималяване, което не се облекчава при хранене. Силна отпадналост. Парене в засегнатите лигавици. Влошаване на общото състояние с психическа и физическа астения. Жълт език с отпечатъци от зъбите. Сухота в устата.

  Показания:

  *Афтоза на устната кухина. *Периорален херпес и афти с лепкава, жълта секреция. *Стоматит. *Диспепсия. *Анорексия към хляб и зеленчуци, които се понасят лошо с отслабване на тегло. *Хроничен гастрит. *Хроничен запек без позиви за дефекация, от злоупотреба с очистителни - изпражненията са твърди, натрошени и обвити с жълтеникава слуз.*Ринит и синузит със слузно-гнойна секреция, която се точи на жълтеникави нишки и се оттича във фаринкса. *Хроничен бронхит при възрастни хора и пушачи.*Колпит, цервицит и метрит с вагинални течения. Хроничен уретрит.*Симптоматично лечение на разязвявания при карцином на кожата, на гърдата или на черния дроб.Завъртете капачката иизсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!