boiron

  Хелониас диоика 9 CH / Helonias dioica 9 CH

  28.02.2026
  16846
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Препоръчва при албуминурия при бременни с желязо-дефицитна анемия.
   

  Хелониас диоика 9 CH / Helonias dioica 9 CH

  Произход:

  Растителен - Хамелириум лутеум, сем. Кремови.

  Тропизъм:

  Женска полова система.

  Симптоми:

  •Тежест в малкия таз и рефлекторна маточна болка, с влошаване при ходене и усилия. •Болезненост и тежест в лумбо-сакралната област •Характерно парене в лумбалните ямки, като че ли двата бъбрека са грейки, пълни с топла вода. •Чувствителна матка с усещане за тежест и болезненост. •Сиалорея. •Подуване и хиперестезия на гърдите. •Астения, безсъние и депресия - резултат на менорагия и последваща анемия.

  Показания:

  *Генитални микози. *Албуминурия при бременни с желязо-дефицитна анемия. *Болезнени менорагии с разнообразна етиология - фибром на матката, вътрематочен контрацептив и други. *Конгестия в малкия таз (в долната част на корема), с усещане за птоза на матката. *Вагинална кандидоза с обилно млечно бяло вагинално течение, като пресечено мляко. *Вулвовагинит. *Пруритус във вулвата. *Болезнено подуване на гърдите. *Депресия поради натрапливи мисли за болести на гениталиите. *Хиперсаливация при бременност. *Хиперсаливация при кърмачета по време на никнене на зъбите.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * вагинална микоза - х 5 гранули/ден, системноЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!