boiron

  Глоноинум 9 СН / Glonoinum 9 CH

  28.11.2025
  16873
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Има специфично действие върху сърдечно - съдовата система, като регулира усещането за внвзапен приток на кръв. Подходящо средство за лечение на някои сърдечни заболявания.Използва се при тахикардия, придружена с болка в резултат на силна възбуда, за успокояване на кризата на хипертония .
   

  Глоноинум 9 СН / Glonoinum 9 CH

  Произход:

  Химичен - Тринитроглицерин.

  Тропизъм:

  *Сърдечно-съдова система.

  Симптоми:

  *Внезапно пулсиращо главоболие, с усещане за пръсване; *Прилив на кръв към главата или сърдечната област с топли вълни; *Пулсации и туптене в артериите; *Скованост на шията; *Дезориентация, обърканост; *Внезапен световъртеж със загуба на съзнание.

  ПОКАЗАНИЯ:

  -Сърцебиене; -Топлинен удар; -Конгестивно главоболие, настъпващо внезапно при слънчев удар или при хипертоници; -Съдово-мозъчни инциденти; -Зачервяване на лицето с изпотяване, увеличаващо се от топлина; -Менопауза - вазомоторни смущения, топли вълни, световъртеж при хипертоници; -Внезапна загуба на ориентация, поради съдова хипотония; -Сърцебиене при сангвиници и нервни хора със силни и видими пулсации на сънните артерии; -Пароксизмална тахикардия; -Пароксизмална хипертония и конгестивни мигрени.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  *при екстрасистоли; *палпитации (ритмични или не сърдечни удари, усещащи се като анормални и/или притеснителни), съпроводени със зачервяване на лицето - х 5 гранули/ден, като при криза курса на прием може да се повтори; *пароксизмална тахикардия (епизоди на тахикардия с рязко начало и край, по време на която сърцето бие ритмично, но много учестено), придружена с усещане за топли вълни - х 5 гранули/ден, толкова често, колкото е необходимо; *топли вълни (в периода на менопаузата), придружени с ускорен сърдечен ритъм, обилно изпотяване, зачервяване на лицето, *главоболие и усещане за стягане в гърдите - х 5 гранули при поява на симптомите.Завъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!