Boiron Corallium rubrum / Коралиум...

Boiron Corallium rubrum / Коралиум рубрум 5 СН

30.04.2028
17809
Наличен
5,10 лв.
Няма данък
Corallium rubrum 5 CH е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при ринофарингит, ларингит със задушаване, синузит, бронхит, спастична, експлозивна кашлица, причинявана и влошавана от студ, коклюш.
 

Corallium rubrum е хомеопатичен лекарствен продукт, който се прилага при ринофарингит, ларингит със задушаване, синузит, бронхит, спастична, експлозивна кашлица, причинявана и влошавана от студ, коклюш. Коралиум рубрум е подходящ и при симптоми като усещане за вледеняващ студ на горните дихателни пътища при поемане на въздух; силни пристъпи на спастична, експлозивна, продължителна, задушаваща кашлица, отключваща се от излагане на студ и влошаваща се през нощта; задна слузеста ринорея; раздразване на ринофарингеалната област, на ларинкса и бронхите; фронтално главоболие, ирадииращо в теменната или скулна област; желание за солени и кисели храни.


Състав:

  • червен корал, сем. Корали.Начин на употреба:

  1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.
  2. Обърнете флакона.
  3. Завъртете капачката.
  4. Свалете капачката.
  5. Изсипете гранулите направо под езикаРазреждания:

  • 5 CHОпаковка:
4 грамаПроизводител: 
Боарон, Франция

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!