boiron

  Коралиум рубрум 5 СН / Corallium rubrum 5 CH

  31.03.2025
  17809
  Наличен
  4,60 лв.
  Няма данък
  Лекарството е особенно ефективно в лечението на възпалителни заболявания на дихателните пътища - фарингит, синузит, ринит. Предписва се за лечение на остатъчна кашлица и хрема, причинени от rhinivirus.
   

  Коралиум рубрум 5 СН / Corallium rubrum 5 CH

  Произход:

  Червен корал, сем. Корали.

  Тропизъм:

  Лигавиците на дихателна система и половите органи.

  Симптоми:

  •Усещане за вледеняващ студ на горните дихателни пътища при поемане на въздух. •Силни пристъпи на спастична, експлозивна, продължителна, задушаваща кашлица, отключваща се от излагане на студ и влошаваща се през нощта. •Задна слузеста ринорея. •Раздразване на ринофарингеалната област, на ларинкса и бронхите. •Фронтално главоболие, ирадииращо в теменната или скулна област. •Желание за солени и кисели храни.

  Показания:

  ?Ринофарингит; ?Ларингит със задушаване; ?Синузит; ?Бронхит; ?Спастична, експлозивна кашлица, причинявана и влошавана от студ - симптом на заден ринит, етмоидит или на сезонна хрема.?Кашлица, дължаща се на синцитиален респираторен вирус - Коклюш, със задушаване преди пристъп.

  Начин на приложение:

  бронхит, придружен с влажна кашлица - х 5 гранули КОРАЛИУМ РУБРУМ 5 СН (при експлозивна, задушаваща кашлица, провокирана от излагане на студен въздух и обостряща се през нощта). спастична и експлозивна кашлица, с наличие на отхрачване на слузести секрети при коклюш - х 5 гранули след всеки пристъп.Завъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!