boiron

  Цикута вироза 9 CH / Cicuta virosa 9 CH

  17864
  Изчерпано
  3,95 лв.
  Няма данък
  Използва се за лечение върху нервната система и кожата.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Цикута вироза 9 CH / Cicuta virosa 9 CH

  Произход:

  Растителен - отровна цикута, сем. Сенникоцветни.Тропизъм: •Нервна система •Кожа

  Симптоми:

  •усещане за подуване в областта на епигастриума, последвана от силен шок или спазъм. •усещане за студ и пареща топлина в гърдите. •усещане за спиране на сърцето и тенденция към липотимия. •Световъртеж с нарушение на зрението, с усещане за преместване и потрепване на образите. •Необичайно желание за ядене на тебешир, въглища или сурови картофи.

  Показания:

  ЦНС Генерализирана, есенциална епилепсия с гърчови кризи, започващи от лицето и мускулите на шията с разпространение към крайниците, със силни клонични гърчове, загуба на съзнание, инконтиненция на сфинктерите. Кортикарна, Джаксонова епилепсия, при която кризите се появяват при пълно съзнание на болния. Лечението е успешно, ако гърчовете започват от лицевите и шийни мускули с разпространение към ръцете. Среща се често при юноши в пубертета и по-често при момичета. Епилептични еквиваленти с краткатрайна загуба на съзнание, без падане, втренчен поглед с клонични гърчове по лицето, предъвкване. Генерализирани или локални спазми, засилващи се при най-лек допир. Спазми при хиперекстензия на тялото или на пръстите. Спазми, предизвикващи атетозоподобни движения. Спазми след изчезване на обрива. Тетания, хистерия, невропатияКожа Импетиго Импетиговидна екзема по лицето Сикоза на брадата и по лицето Везикуло-пустулозни дерматози Несърбящи дерматози по лицето, покрити с жълтеникави коричкиОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!