boiron

  Берберис вулгарис 9 CH / Berberis vulgaris 9 CH

  28.12.2025
  37807
  Наличен
  4,60 лв.
  Използва при проблеми с дихателната система – астма, остри и хронични бронхити, бронхиолити.
   

  Берберис вулгарис 9 CH / Berberis vulgaris 9 CH

  Произход:

  Кисел трън.

  Основни показания на БЕРБЕРИС ВУЛГАРИС:

  Урология: уролитиаза.Гастроентерология: камъни в жлъчния мехур; диспепсии.Дерматология: екземи; микози по кожата; ингвинална дерматофитоза; пръстеновиден херпес; розов питириазис на Жибер; питириазис верзиколор; псориазис.Ревматология: артралгии; лумбалгии.

  Критерии за избор на БЕРБЕРИС ВУЛГАРИС:

  болки високо в лумбалната област, локализирани основно в дясно; болки като от натъртено по дължината на уретера (канала свързващ бъбрека с пикочния мехур); промени в количество и вида на урината; хиперурикемия - увеличаване на количеството на пикочната киселина в кръвта; пръстеновидни дерматози по кожата (кожни лезии, с кръгла форма, лющене и сърбеж); храносмилателни нарушения - гадене, гъста слюнка, сънливост след похапване, обезцветени изпражнения, редуване на запек и диария; болки в ставите и кръста, ирадииращи към бедрата, коленете и петите.

  Приложение на БЕРБЕРИС ВУЛГАРИС:

  * питириазис - 2 х 5 гранули/ден, в продължение на 1 месец като допълнение към вече назначено противогъбично лечение.Завъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.

  Производител: Боарон Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!