Антимониум крудум 9 СН

  Antimonium crudum 9 СН / Антимониум крудум 9 СН

  31.05.2022
  17941
  Наличен
  4,20 лв.
  При чувство за напълненост  на стомаха и преяждане , оригвания с вкуса на поетата храна,език покрит с дебел, бял налеп, лошо настроение и сънливост.
   

  Antimonium crudum 9 СН / Антимониум крудум 9 СН

  ПРОИЗХОД:Химичен - Антимонов трисулфид.ТРОПИЗЪМ:Храносмилателна система. Кожа.СИМПТОМИ:Чувство за напълненост  на стомаха и преяждане. Оригвания с вкуса на поетата храна. Главоболие от храносмилателни смущения. Език покрит с дебел, бял налеп. Лошо настроение и сънливост. Непоносимост, но въпреки това прекалена консумация на свинско месо, колбаси, кисели храни, кисели вина или сладкиши. Отвращение към студена вода, водеща до храносмилателни смущения.ПОКАЗАНИЯ:Храносмилателна система:Лакомия, водеща до преяждане и диспепсия с диспепсия с повръщане на обилно количество храна, диария. Летни диарии, свързани с непоносимост към някои храни.Кожа:Импетиго. Мокрещи дерматози. Суперинфектирани екземи. Хиперкератози с фисури. Плантарна хиперкератоза. Хиперкератоза и подмокрящи обриви по окосмената част на главата на кърмачето. Твърди, вроговени брадавици по ходилата.ПРИЛОЖЕНИЕ: * при брадавици по обратната страна на дланите - х 5 гранули/ден, при наличие на твърди (вроговени) брадавициЗавъртете капачката и изсипете 5 гранули с нея директно в устатаОпаковка: гранули 4 гр.Производител: Боарон Франция
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!