Citoplast Classic 2cm / 4cm 20 pieces...

Citoplast Classic 2cm / 4cm 20 pieces / Цитопласт Класик 2см/4см 20 броя

31.12.2027
29962
Наличен
2,50 лв.
Няма данък
Цитопласт Класик (Citoplast® Classic) е под формата на ленти за икономична употреба и е нарязан за по-бързо и удобно ползване.  

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Citoplast Classic 2cm / 4cm 20 pieces /  Цитопласт Класик 2см/4см 20 броя

 АНТИСЕПТИЧЕН ПЛАСТИР Цитопласт класик (citoplast® classic) на Медикае пластир анисептичен, който е с телесен цвят и е тъкан. Тампонът на цитопласта е обработен със специлаен антисептик, с антибактериално действие. Цитопласт Класик (Citoplast® Classic) е за повърхностни малки рани, одрасквания, ожулвания, като подпомага бързото им и ефикасно заздравяване. Цитопласт Класик (Citoplast® Classic) е под формата на ленти за икономична употреба и е нарязан за по-бързо и удобно ползване. Указания за употреба: След отстраняване на покривното фолио, антисептичния тампон се поставя така, че да покрие наранената повърхност, а откритата лепяща част чрез притискане се полепва към почистената и подсушена кожа. Предупреждение: В редки случаи могат да се появят реакции на свръхчувствителност от страна на кожата в мястото на фиксиране. Опаковка: 20 броя Производител МЕДИКА АД  
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!