БАКТИГРАС ЛЕПЕНКА 15СМ/20СМ Х 1

  Бактиграс лепенка 15см/20см Х 1 / Bactigras 15/20

  30.09.2023
  30876
  Изчерпано
  26,50 лв.
  Няма данък
  Бактиграс действа като преграда между раната и вторичната превръзка, позволявайки ексудата да достига до вторичната абсорбираща превръзка.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  БАКТИГРАС ЛЕПЕНКА 15 см/20см ТЮЛЕНА ПРЕВРЪЗКА С ХЛОРХЕКСИДИН АЦЕТАТ BACTIGRAS 15 /20

  БАКТИГРАС лепенка 15см/20см е тюл от ленени влакна, импрегниран с бял парафин с 0,5 % хлорхексидин ацетат (ВР).БАКТИГРАС лепенка 15см/20см действа като преграда между раната и вторичната превръзка, позволявайки ексудата да достига до вторичната абсорбираща превръзка. Хлорхексидинацетатният антисептик бавно се освобождава от превръзката и осигурява продължително действие срещу грам положителни и грам отрицателни бактерии.Показания:За локално лечение и широк спектър от наранявания, при които съществува риск от инфекции или при вече инфектирани рани като спомагателно лечение. Нараняваиията, при които може да се използва, включват: изгаряния, лацерация, абразио, донорски участъци и др.Техника на поставяне:1. Почистете раната с физиологичен разтвор. 2. Отстранете предпазната хартия.Отстраняване:Бактиграс може да остане, когато вторичната превръзка е сменена. Честотата на смяна варира от веднъж дневно до два пъти седмично. Не трябва да се използва, ако пациентът е алергичен към хлорхексидин. Бактиграс не трябва да се използва на повече от 10 % от тялото. Производител: SMITH & NEPHEW, Великобритания
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!