БЕВИТ ФОРТЕ ТАБЛ. Х 20

  Бевит форте 200мг филм таблетки 20 /Bevit forte 200mg tabl. film 20

  28.09.2023
  33666
  Наличен
  8,90 лв.
  Няма данък
  Тиаминовият хидрохлорид (Витамин B1) подпомага метаболизма на въглехидратите . Тиамин се открива в нервната тъкан и в клетъчните мембрани и участва в синтезата на медиатори на невронната функция.
  Този продукт се купува с рецепта на място в Аптеки "Салвия"

   

  БЕВИТ ФОРТЕ филм таблетки х 20/Bevit Forte tabl. film х 20

  БЕВИТ ФОРТЕ Филмирани таблетки Тиаминов хидрохлорид (Витамин В1)-100 mg/Пиридоксинов хидрохлорид (Витамин В6)-200 mg/ Цианокобаламин (Витамин В12)-200 микрограмаДругите съставки са: Сърцевина на таблетката: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат. повидонКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БЕВИТ ФОРТЕ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАТиаминовият хидрохлорид (Витамин B1) подпомага метаболизма на въглехидратите . Тиамин се открива в нервната тъкан и в клетъчните мембрани и участва в синтезата на медиатори на невронната функция.Пиридоксиновият хидрохлорид (Витамин В6) участва в метаболизма на аминокиселините в нервната тъкан. В допълнение. Витамин В6 повлиява биосинтезата на много добре познати медиатори като допамин. адреналин и норадреналин.Цианокобаламинът (Витамин B12) повлиява метаболизма на специалните клетъчни компоненти (нуклеинови киселини) и особено метаболизма на мастните киселини, които играят голяма роля в нервната тъкан. Този витамин е незаменим (есенциален) за растежа и размножаването на клетките. Бевит Форте подпомага лечението на невропатиите при следните състояния: - възпалителни и дегенеративни невропатии от различен произход; - неврити и невралгии; - неврит на нервните коренчета в резултат от заболявания на костите на гърба; - болка и ограничени движения на врата, раменния пояс и ръцете, дължащи се на възпаление на шийния нервен плексус; - болка и ограничени движения на поясния отдел на гръбначния стълб; - болка на седалищния нерв; - тригеминална невралгия; - синдром рамо-ръка; - интеркостална невралгия; - парализа на лицевите мускули.КАК ДА ПРИЕМАТЕ БЕВИТ ФОРТЕВинаги приемайте Бевит Форте точно както Ви е качал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо. попитайте Вашия лекар или фармацевт.Ако не е предписано друго, приемайте Бевит Форте 3 пъти на ден. Таблетките се приемат през устата цели, с малко количество течност, след хранене.ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИКакто всички лекарства. Бевит Форте може да предизвика нежелани реакции,, въпреки че не всеки ги получава.Реакции на свръхчувствителност се наблюдават при продължително и неправилно приемане на много високи дози витамин В6. Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.Как изглежда Бевит Форте и какво съдържа опаковката Опаковките съдържат 20 или 100 филмирани таблетки.Притежател на разрешението за употреба и производител G. L. Pharma GmbH Schlossplatz 1 8502 Lannach Австрия 
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!