АКВА РЕДЕСТИЛАТА АМП. 10МЛ Х50

  Aqua repellent ampoules 10 ml. x 50 / Аква редестилата амп. 10 мл. х 50

  1836
  Наличен
  47,30 лв.
  Прилага се като интравенозна инжекция в нужното според случая количество. Водата за инжекции е силно хипотонична. Тя не трябва да бъде инжектирана самостоятелно, тъй като ще предизвика хемолиза (разрушаване на червени кръвни клетки) и хипотонични електролитни нарушения. Поради това Вода за инжекции трябва да се прилага само под формата на готови за употреба лекарства.
  Този продукт се купува с рецепта на място в Аптеки "Салвия"

   

  Aqua repellent ampoules 10 ml. x 50  / Аква редестилата амп. 10 мл. х 50

  СЪСТАВ: Стерилизираната вода за инжекции е разтворотел за парентерална употреба. ПОКАЗАНИЯ: Използва се като разтворител на лекарствени продукти за парентерална употреба. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Прилага се като интравенозна инжекция в нужното според случая количество. Водата за инжекции е силно хипотонична. Тя не трябва да бъде инжектирана самостоятелно, тъй като ще предизвика хемолиза (разрушаване на червени кръвни клетки) и хипотонични електролитни нарушения. Поради това Вода за инжекции трябва да се прилага само под формата на готови за употреба лекарства.Производител : Софарма
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!