Промо Комплект Bonilash Серум за...

Промо Комплект Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл + Парфюм Fragrance by Bonilash EdP 50 мл

53712
Изчерпано
49,99 лв.
Няма данък
Комплектът включва:
  • Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл
  • Bonilash Парфюм Fragrance by Bonilash EdP 50 мл
Изчерпана наличност

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите е революционен продукт, създаден по специална технология, който стимулира растежа на миглите и им придава обем и плътност за звезден и изкусителен поглед. Бонилаш Серум хидратира, подхранва, сгъстява и защитава миглите, като същевременно с това ги предпазва от прекомерно падане. Бонилаш е перфектно средство за възстановяване на миглите след използване на екстеншъни или изкуствени мигли. Бонилаш съдържа иновативна съставка биматопрост, която повишава плътността и броя на миглите, увеличава дължината и стимулира растежа им. Активното вещество действа директно върху корените на миглите, като стимулира техния растеж, удължава живота им и предизвиква образуването на нови мигли, като също така спомага за запазването на естествения им наситен цвят. Бонилаш стимулира синтеза на кератиноцидите в корена, като така спомага за заздравяването, удебеляването и подобряването на вида на миглите. Съдържащата се урея спомага за поддържането на хидратацията на миглите и възръща тяхната жизненост. Биотинът от своя страна играе ключова роля в подхранването и възстановяването на косъма, а пантенолът действа успокояващо. Клиничните проучвания гарантиращ 25% по-дълги мигли само след 6 седмична употреба! След употреба миглите са по-дълги, по-подхранени и по-подчертани. Бонилаш е решението за естествени, красиви, дълги и плътни мигли! Бонилаш може да се използва и от хора, които носят контактни лещи, като преди това лещите трябва да се махнат от очите. Серумът за растеж на мигли Бонилаш е с лека и приятна текстура, което позволява лесно нанасяне и бързо попиване. Бонилаш е абсолючтно безопасен и може да се използва и върху перманентен грим или след боядисване на миглите с къна, както и след процедури за сгъстяване и угължаване на миглите и дори след химиотерапия (но не и по време на химиотерапия). Продуктът е тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол. Една опаковка Бонилаш от 3мл е достатъчна за употреба от 5-6 месеца.

Bonilash Парфюм Fragrance by Bonilash EdP 
пленява със своите изящни нотки, многостранни плодови аромати и вълнуващи флорални есенции. Деликатен и женствен парфюм, който нахлува във всички сетива и се адаптира към всяка личност, нежно отключващ жената Бонилаш.


Състав:

Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл: биматопрост, урея, пантенол, биотин


Начин на употреба:

Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл: Нанася се по линията на горните мигли. Прилага се вечер, след отстраняване на грима. Серумът се полага при чисти и сухи клепачи, в основата на горните мигли, върху косъма, по протежение на клепача и на границата с него, като клепачът е затворен.

Bonilash Парфюм Fragrance by Bonilash EdP 50 мл:
 Напръскайте от няколко сантиметра разстояние върху кожата с акцент върху шията и китките.
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!