Esthederm EAU Cellulaire Спрей...

Esthederm EAU Cellulaire Спрей клетъчна вода 100 мл

63739P
48,90 лв.
Няма данък

Спрей клетъчна вода от Естедерм е подходящ за всички типове кожа, за лице и тяло, както за жени така и за мъже. 

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Спрей клетъчна вода от Естедерм е подходящ за всички типове кожа, за лице и тяло, както за жени така и за мъже.  Спрей със силата на серум, клетъчната вода реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Аналог на естествено наличната вода в кожата, която я поддържа млада и красива. Формула, обогатена с хиалуронова киселина, която веднага повишава хидратиращото действие на последвалата грижа за кожата. Поставя невидим биологичен щит върху кожата, който предпазва от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето. Осигурява оптимална среда за живот на клетките и ги зарежда с жизненоважната енергия, необходима за правилното им функциониране. Незабавният резултат е комфорт и изключително освежаващо усещане. Ден след ден клетъчният метаболизъм е оптимизиран, младостта на кожата е съхранена, а тя е по-устойчива на оксидативен стрес, а в дългосрочен период кожата възвръща жизнения си и сияен вид и е по-добре хидратирана.


Състав:
Aqua (Water)*, Citric Acid, Propylene Glycol, Mannitol, Glucose, Potassium Chloride, Disodium Phosphate, Carnosine, Calcium Chloride, Algae Extract, Magnesium Sulfate, Potassium Phosphate, Superoxide Dismutase, Disodium Adenosine Triphosphate, Artemia Extract, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Bicarbonate.


Начин на употреба:
Напръскайте върху лицето и тялото и нежно притиснете дланите си към кожата, за да подобрите пенетрацията на продукта. Може да се използва преди друг продукт грижа за кожата, след нанасяне на грим за по-добро фиксиране или по всяко време на деня, за да освежите и енергизирате кожата.


Опаковка:
100 мл

Няма отзиви
Product added to wishlist