Vichy Термална минерализираща вода за всеки тип кожа 150 мл

Vichy Термална минерализираща вода за всеки тип кожа 150 мл

30.04.2025
19091
Наличен
18,00 лв.
Няма данък

Термална вода, която освежава, хидратира и успокоява дори и най-чувствителната кожа.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Vichy Термална минерализираща вода е уникален продукт, представляващ кристално чиста термална вода, която освежава, хидратира и успокоява дори и най-чувствителната кожа. Термалната вода на Виши е напълно естетвена и непроменена, взета директно от вулканичните земни недра в областта Оверн във Франция. Богата на над 15 ценни естествени минерала, Термалната вода Виши успокоява, омекотява и освежава кожата, намалява дразненията и дискомфорта, защитава и укрепва горния слой на кожата, като същевременно с това възстановява естествения липиден баланс на кожата и стимулира клетъчната регенерация. Vichy Термална минерализираща вода намалява сухотата, зачервяванията и неприятните усещания на парене и опъната кожа. 

За допълнителни въпроси и информация, относно продукта, може да се свържете с наш фармацевт на посочените в сайта телефони за връзка.Състав:
100% чиста термална спа вода


Начин на употреба:

След като се премахне грима и преди да се нанесе дневната грижа, лицето се напръсква с Виши Термална Вода от 30 см разстояние върху напълно почистена кожа, оставя се да попие за няколко секунди и след това се подсушава с чиста кърпа. Може да се използва и за фиксиране на грима или за освежаване на кожата през целия ден.


Опаковка:

150 мл


Няма отзиви
Product added to wishlist