КИЕТЮД СИРОП 200 МЛ.

  Kietyud syrup 200 ml. / Киетюд сироп 200 мл.

  30.04.2026
  23893
  Наличен
  8,00 лв.
  Няма данък
  КИЕТЮД сироп, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при деца над 1 година при случаи на нервност и при леки нарушения на съня.
   

  Kietyud syrup 200 ml. / Киетюд сироп 200 мл.

  КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ За 100 g сироп:
  Chamomilla vulgaris9 СН1,5 g
  Gelsemium9 СН1,5 g
  Hyoscyamus niger9 СН1,5 g
  Kalium bromatum9 CH1,5 g
  Passiflora incarnata3 CH1,5 g
  Stramonium9 CH1,5 g
  Помощни вещества: захароза, етанол.ЛЕКАРСТВЕНА ФОРМА Сироп.Противопоказания Деца под 1 година.Свръхчувствителност към активното вещество/а или към някое от помощните вещества.Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие Не са наблюдавани.Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба – Причините за нарушенията на съня трябва да се определят. Причиняващите фактори трябва също да се лекуват. – Този лекарствен продукт съдържа малки количества етанол (алкохол), по-малко от 100 тд в една доза. Съдържание на алкохол: 0,40% (V/V). Единична доза от 5 ml съдържа 16 mg етанол.Бременност и кърмене В отсъствието на експериментални и клинични данни и като предохранителна мярка, употребата на този лекарствен продукт да се избягва по време на бременност.Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини Няма наблюдавано въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.Нежелани лекарствени реакции Не са наблюдавани.Предозиране Не са описани случаи на предозиране.ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДАННИ Списък на помощните вещества Захароза, етанол 96%, бензоена киселина, карамел, вода.ФАРМАКОЛОГИЧНИ СВОЙСТВА Фармакодинамични свойства Хомеопатичен лекарствен продукт Фармакотерапевтична група: АТС код: N Поради липса на клинични изпитвания, терапевтичните показания на този лекарствен продукт се основават на традиционната хомеопатична употреба на неговите съставки.КИЕТЮД сироп, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван при деца над 1 година при случаи на нервност и при леки нарушения на съня.Несъвместимости Неприложимо.Срок на годност 5 години. КИЕТЮД, сироп може да бъде използван 6 месеца след първоначалното отваряне на бутилката.Специални условия на съхранение Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение.Данни за опаковката 200 ml в бутилка (стъкло), с капачка (полиетилен и полипропилен) и мерителна чашка (полипропилен).Производител: BOIRON
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!