• Акция
DHU Инфлуцид При настинка и грип x40...

DHU Инфлуцид При настинка и грип x40 таблетки

30.06.2027
63488
2 Оценка
Наличен
10,90 лв. 11,20 лв. -0,30 лв.
Няма данък
Остават

Инфлуцид е хомеопатично лекарство, което е подходящо за лечение на грипни и простудни заболявания с бързо начало и прогресиращо развитие. При високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица и др.

 
Инфлуцид при настинка и грип на DHU е хомеопатично лекарство, което е подходящо за лечение на грипни и простудни заболявания с бързо начало и прогресиращо развитие. Специално подбраните съставки в Influcid  се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и другите прояви на настинка и грип.

Инфлуцид бързо и ефективно лекува симптомите и скъсява периода на възстановяване след боледуване. Освен за лечение при настъпила простуда или грип, Инфлуцид е подходящ и за профилактика срещу грипните вируси. Той предпазва от заразяване и устойчиво укпрепва имунната система.
Има отлична поносимост и не предизвиква нежелани странични ефекти. Препаратът се препоръчва за възрастни и деца над 1 година, бременни и кърмещи жени.


Състав:
Инфлуцид съдържа комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични съставки, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие.

  • Aconitum (Аконитум) е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура.
  • За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia (Бриония), който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица.
  • Ipecacuanha (Ипекакуана) предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им.
  • Gelsemium (Гелземиум) е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отпадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост.
  • Phosphorus (Фосфорус) има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес.
  • Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) – често използвано  в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип. 


Начин на употреба:
Възрастни:
При остри оплаквания се приема по една таблетка на едночасови интервали, докато настъпи подобрение до максимум 12 таблетки на ден. За последващо лечение се приемат от 1 до 3 таблетки дневно.

Деца под 12 годишна възраст:

При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно.
За последващо лечение или за лечение на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки дневно.

За профилактика на простудни и грипни заболявания е препоръчително да се вземат по 1-2 таблетки три пъти дневно. Деца под 12 годишна възраст могат да приемат профилактично 1 таблетка 3 пъти дневно.

Таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода.Опаковка
:

40 таблетки


Притежател на разрешението за употреба: Alpen Pharma GmbH Германия
Производител: Deutsche Homo opath i е - Un i on DHU-Arzneimittel GmbH & Co., Германия2 Отзиви

Промоция
Възползвах се от промоцията, страхотна раничка.
on

Препоръчвам
Препоръчвап при първи симптоми на разболяване.
on
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!