ГАСТРОЦИНЕЗИН ТАБЛ. Х 60

  Gastrocynesine 60 tabl. / Гастроцинезин 60 таблетки

  31.12.2024
  12103
  Наличен
  5,80 лв.
  Няма данък
  ГАСТРОЦИНЕЗИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания: стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастроезофагиален рефлукс.
   
  ГАСТРОЦИНЕЗИН таблетки х 60/GASTROCYNESINE tabl. x 60ГАСТРОЦИНЕЗИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания: стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастроезофагиален рефлукс.Качествен и количествен съставЗа 1 таблетка от 300 mg:
  Abies nigra4 СН  75.0 mg
  Carbo vegetabilis4 СН75.0 mg
  Nux vomica4 CH75.0 mg
  Robinia pseudo acacia4 CH75.0 mg
  Помощни вещества: лактоза, захароза.ПротивопоказанияСвръхчувствителност към активното вещества или към някое от помощните вещества.Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба – Пациентите с редки наследствени състояния на галактозна непоносимост, Lapp лактазна недостатъчност или глюкозо-галактозна малабсорбция не трябва да приемат това лекарство. – Пациентите с редки наследствени състояния на непоносимост към фруктоза, глюкозо-галактозна малабсорбция или захаразно-изомалтазна недостатъчност не трябва да приемат това лекарство. – Ако след употреба на продукта симптомите продължават или състоянието се влоши, да се преоцени лечението.Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие Не са провеждани проучвания за взаимодействията.Фертилитет, бременност и кърмене Не се очаква неблагоприятен ефект по време на бременност и кърмене, тъй като системната експозиция е пренебрежимо малка.Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини Няма наблюдавано въздействие върху способността за шофиране и работа с машини.Нежелани лекарствени реакции Няма съобщения за нежелани лекарствени реакции.Предозиране Неприложимо. Фармацевтични данни Списък на помощните вещества Захароза, лактоза, магнезиев стеарат.Фармакологични свойства Терапевтичните показания на този лекарствен продукт се основават на традиционната хомеопатична употреба на неговите съставки.Срок на годност 5 години. Специални условия на съхранение Този лекарствен продукт не изисква специални условия на съхранение.Данни за опаковката Картонена кутия съдържаща 60 таблетки.Производител: BOIRON
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!