• -15%
Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова...
Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова...

Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова пречистваща програма в 3 фази

X010_B
Наличен
92,72 лв. 109,08 лв. -15%
Няма данък
Остават

Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях. Подходяща е за профилактика както на здрави хора, така и с различни стомашно-чревни, чернодробни и обменни заболявания. Съставът  е изцяло натурален и нетоксичен. Отделните фази на Thisylin Herbal имат следните състав и свойства:
  • Фаза I – Цялостна детоксикация
  • Фаза II – Смес от 6 вида фибри
  • Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки
 
ФАЗА I: Активира естествените механизми на детоксикация на всички вътрешни органи. Има три основни компонента – за отделителната система; за кожата, лимфата и кръвоносната система; за стомашночревния тракт, черния дроб и жлъчката.  Извежда токсичните натрупвания от вътрешните органи и ги насочва към бъбреците за елиминиране, или към червата, където те се неутрализират от фибрите във фаза II.

Билкова смес за уринарния тракт (173 мг) съчетава лечебните свойства на червената боровинка (90% концентрат от плодовете) и магданоза (листата) за засилване дейността на бъбреците и пикочните пътища, съчетано с предпазването им от инфекции и отделящите се през тях токсични вещества.
Билкова смес за кожата, лимфната и кръвоносната система (130 мг) съчетава свойствата на корените от репей, цветовете от червена детелина, стръковете от лепка и корените от орегонско грозде.
Билкова комбинация за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчния мехур (315мг). Включва екстракт от семената на млечния бодил (стандартизиран на 80% силимарин), екстракт от листата на артишока (стандартизиран на 6% кафеоил хининови киселини), екстракт от корена на куркума (стандартизиран на 95% куркуминоиди) и корен от глухарче. Комбинацията има хепатопротективно, противовъзпалително, холеретично, холагогно и антиоксидантно действие.

ФАЗА II:
 Регулира моториката на червата и обема на изпражненията. Улавя токсините, отделени в червата под действието на фаза I, задържа ги адсорбирани и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма.

Шестте различни вида фибри имат адсорбиращо токсините, противовъзпалително и антимикробно действие върху мембраните на храносмилателния тракт. Комплексът включва патентована смес от псилиум (хуск), гуарова гума (гуаран), фибри от ленено семе (богати на лигнани), пектин от грейпфрут, фруктоолигозахариди (FOS) и акациева (арабска) гума.
 
Фаза III: Третата фаза на детоксикация с програмата, т. нар. „билкова метла”, има важната задача да изведе бързо от организма уловените през втората фаза токсични натрупвания, така че да не се задържат в червата и да предизвикат нежелани ефекти. В нейният състав влизат очистителна съставка - американски зърнастец (каскара саграда), успокояваща червата бленда от мента, копър, джинджифил и ружа; трипхала – тройна билкова аюрведическа комбинация  с противовъзпалително, детоксикационно и лаксативно действие; и отново Thisylin® стандартизиран екстракт от белия трън – неговата роля е да подпомогне черния дроб да разгради окончателно остатъците от първите две фази и вредните продукти, които биха се реабсорбирали в дебелото черво.
Билковата програма за детоксикация Тисилин® Клийнс е надеждно и високоефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Подходящо е за всички  над 12-годишна възраст, освен при бременните и кърмачките, както и при специфични групи пациенти – главно тези с обострена язва, колити и гастрити, непроходимост на червата и диария. Препоръчва се по време на респираторни или стомашно-чревни инфекции приемът на програмата Тисилин® да не се започва,  а първо да се отстрани инфекциозният причинител, за да се приведе организмът в готовност да започне активна детоксикация.


Състав:

Фаза 1: Цялостна детоксикация х30 капсули
Съставки:В 1 капсула:Дневна доза:
Съставки, действащи на пикочо-половия тракт:
Патентована смес от: Магданоз (лист), Червена боровинка (плод) 100% концентрат
173 mg346 mg
Съставки, действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа:
Патентована смес от: Репей (корен), Червена детелина (цвят, лист, стебло), Лепка (надземни части), Орегонско грозде (корен и стебло)
130 mg260 mg
Тисилин® Бял трън - екстракт от семена, стандартизиран до 80 % силимарин (100 mg)125 mg250 mg
Артишок екстракт (лист), стандартизиран до 6 % кафеоилхинова киселина (4.5 mg)75 mg150 mg
Куркума екстракт (корен), стандартизиран до 95 % куркуминоиди (71 mg)75 mg150 mg
Глухарче (корен)40 mg80 mg
Други съставки: Растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоскид.


Фаза 2: Смес от 6 вида фибри  х90 капсули
Съставки:В 1 капсула:Дневна доза:
Смес от 6 вида фибри: Псилиум (люспи), Гума гуар (Рожково дърво), Лигнамакс® Богати на лигнан фибри от ленено семе, Пектин от грейпфрут, Фруктоолигозахариди (FOS), Акациева смола 433.33 mg2600 mg
Други съставки: Целулоза, растителна капсула, силициев двуокис.


Фаза 3: Пречистване на храносмилателния тракт с билки х30 капсули
Съставки:В 1 капсула:Дневна доза:
Успокояваща патенована смес: Лютива мента (лист), Копър (семена), Джинджифил (корен), Градинска ружа (корен)100 mg300 mg
Зърнастец (кора)90 mg270 mg
Екстракт Трипхала (плодове) смес, осигуряваща 45% танин (121 mg): Амла (Phyllanthus emblica); Тропически бадем (Terminalia chebula); Белерика миробалан (Terminalia bellerica)90 mg270 mg
Тисилин® Бял трън - екстракт от семена, 55% силимарин (104 mg)63.33 mg190 mg
Други съставки: Растителна капсула (целулоза). 


Начин на употреба:
Фаза 1: Цялостна детоксикация х30 капсули

По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Фаза 2: Смес от 6 вида фибри  х90 капсули
По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Фаза 3: Пречистване на храносмилателния тракт с билки х30 капсули

За възрастни и деца над 12 годишна възраст: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода /250 мл/, не  повече от 10 дни.


Производител: 
Nature's Way, Made in USA

Няма отзиви
Product added to wishlist