ГАСТРОХЕЛП КАПС. 300 МГ Х 80

Gastrohelp 300 mg x 80 capsules / Гастрохелп 300 мг х 80 капсули

30.09.2025
38337
Наличен
12,50 лв.
Няма данък
Ленът има благоприятно действие по отношение на лигавицата на храносмилателната система. Биоактивните вещества и антиоксидантите, съдържащи се в екстрактите от алое и зелен чай подпомагат ензимните процеси и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Гастрохелп капс. 300 мг х 80 / Gastrohelp caps. 300 mg x 80

  • Действа благоприятно на лигавицата на стомаха и червата (лен)
  • Подпомага храносмилането (лен)
  • Подкрепя функциите на червата (алое)
  • Подпомага метаболизма на глюкозата (зелен чай)
Субстанции с хранително и/или физиологично действие: Препоръчвана доза дневен прием 2 капсули съдържат:
пулверизирано ленено семе (Linum usitatissimum) 200 mg
екстракт от алое (Aloe vera) 80 mg
стандартизиран екстракт (60% полифеноли) от зелен чай (Camellia sinensis) 40 mg
Ленът съдържа слузни вещества и масла, които подпомагат редовната дефекация и съдействат за цялостното добро функциониране на стомаха и червата. Ленът има благоприятно действие по отношение на лигавицата на храносмилателната система. Биоактивните вещества и антиоксидантите, съдържащи се в екстрактите от алое и зелен чай подпомагат ензимните процеси и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система. Съставки: пулверизирано ленено семе (Linum usitatissimum) - 100 mg; екстракт от алое (Aloe vera) - 40 mg; стандартизиран екстракт (60% полифеноли) от зелен чай (Camellia sinensis) - 20 mg; пълнител: малтодекстрин. Състав на капсулата: желатин, вода, оцветители: E171, E172 Начин на употреба: 2 пъти на ден по 1 капсула между храненията. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца до 3-годишна възраст. Да се съхранява на сухо място при стайна температура. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Важни са разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот. Нетно количество: 80 капсули по 300 mg Производител: A-Z Medica Sp. Z o.o., Полша Дистрибутор: А-Зет Медика България ООД
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!