Naturpharma Апетито Бимби сироп при...

Naturpharma Апетито Бимби сироп при липса на апетит х200 мл

31.05.2027
54559
Наличен
21,50 лв.
Няма данък
Apetito Bimbi  е концентрат, който стимулира апетита и е богат на ценни вещества.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Apetito Bimbi  е концентрат, който стимулира апетита и е богат на ценни вещества. Съдържа цветен прашец и фитоекстракти, които нормализират храненето и подпомагат храносмилането. Подходящ за деца над 6 месеца.
Апетито Бимби е хранителна добавка, която е получена от внимателно подбрани и контролирани билкови екстракти. Пшеничният зародиш има подкрепящо и тонизиращо действие. Кантарионът, сминдухът и жълтата тинтява подпомагат нормалната храносмилателна функция на организма.

Състав:
водноглицеринов екстракт от пшеничен зародиш (Triticum aestivum), водноглицеринов екстракт от цветен прашец, водноглицеринов екстракт от кантарион (Centaurium erythraea), водноглицеринов екстракт от корен на жълта Тинтява (Gentiana lutea), сух екстракт от семена на сминдух (Trigonella foenum-graecum, малтодекстрин).

Хранителна информация

(Средна стойност)

На 100 ml

На 3 супени лъжици (45 ml)

Билков екстракт от цветен прашец

g

2

0.9

Билков екстракт от пшеничен зародиш

g

2

0.9

Билков екстракт от корен от жълта тинтява

g

1.5

0.67

Билков екстракт от кантарион

g

1.5

0.67

Билков екстракт от семена на сминдух

9

0,5

0,22

Други съставки: Деминерализирана вода, фруктоза, концентриран ябълков сироп, E202 (консервант - калиев сорбат); E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина).


Забележка:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Преди употребата на продукта е препоръчително да се консултирате с лекар. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.Начин за употреба:
Препоръчителен дневен прием:
Приемайте 2-3 супени лъжици дневно, за предпочитане преди хранене. Продуктът може да се разрежда с вода или други напитки (чай, мляко, лайка, сок и други).


Опаковка:
200 мл


Производител: Pharmalife Research s.r.l., Италия.
Дистрибутор:
"Натурфарма България" ЕООД.

Няма отзиви
Product added to wishlist