ABO Xanacid при стомашни киселини х10...

ABO Xanacid при стомашни киселини х10 таблетки за смучене

31.01.2026
52394
1 Оценка
Наличен
10,55 лв.
Няма данък

Облекчава симптомите на възпаление на стомашната лигавица: парене и усещане за киселинност.

 

Безплатна доставка над 70 лв.

 

AboPharma Xanacid tablets е медицинско изделие, което спомага за облекчаване симптомите на възпаление на стомашната лигавица: парене и усещане за киселинност. АбоФарма Ксанацид таблетки действа като бариера, която предпазва лигавицата от атаката на стомашните сокове. Благодарение на уникалната си растителна формула действа успокояващо и защитно на лигавицата, като минералния й състав неутрализира рН на киселините. Растителният комплекс също така помага да се прoтиводейства на гастроезофагеалния рефлукс.

 

Състав: 
Калциев карбонат, магнезиев хидроксид, формула Xanacid/Алое вера гел, сух екстракт от корен на Лечебна ружа, сух екстракт от Горски Слез/, малтодекстрин, целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, аромат на портокал, стевиол гликозиди (Стевия).


Начин на употреба:
Приемайте по една таблетка дневно при необходимост, като я оставите да се стопи в устата ви. При гастроезофагеалния рефлукс (ГЕР) вземете една таблетка след хранене и 1 преди лягане. Ако е необходимо, може да повторите приема няколко пъти на ден, даже през кратки интервали от време.Преди употреба прочетете внимателно листовката, която трябва да се съхранява внимателно с продукта.


Опаковка:
10 таблетки


Производител: ABO Pharma

1 Отзиви

Продукт
Много съм доволна от таблетките
on
Product added to wishlist