Briz Хранителна добавка за здравето...

  Briz Хранителна добавка за здравето на простатата x 56 капсули

  31.05.2023
  49986
  Наличен
  37,20 лв.
  Няма данък

  Хранителна добавка за мъжете над 50.

   

  Бриз представлява екстракт от соя, ферментирал по уникална патентована технология, който революционизира качеството на живот на мъжете. Този уникален ферментационен процес има за цел да увеличи бионаличността на полезните активни съставки в соята.

  Ферментиралата соя се използва в различни форми в диетата на азиатските култури. В страни като Япония, мъжете достигат по-висока възраст и се наслаждават на по-добро здраве в много области, което се отдава и на техния здравословен режим на хранене, включващ соев фермент.

  Полезните ефекти на Бриз могат да се наблюдават още от първия месец употреба.

  Когато мъжът остарява, нивата на хормоните в тялото му се променят. Тестостеронът намалява, докато естрогенът остава в същите граници. Това води до редица промени в организма, като например промяна в съотношението на мускулната маса към мастната тъкан, забавяне на метаболизма, увеличение на простатната жлеза (доброкачествена хиперплазия на простатата). Тази промяна в хормоналните нива може да бъде факторът, който провокира простатната жлеза да расте.

  Простатната жлеза се намира под пикочния мехур и обгръща уретрата – канала, по който преминава урината. По тази причина повечето симптоми са свързани със затруднено уриниране или така наречените симптоми от долните пикочни пътища (СДПП). Най-честите симптоми са:

  • отслабена и тънка струя;
  • настойчиви позиви за уриниране през целия ден;
  • позиви за уриниране няколко пъти през нощта;
  • усещане за неотложна нужда от уриниране;
  • необходимост от напрягане, за да потече урината;
  • урината излиза на капки;
  • прекъсването на уринирането е затруднено;
  • усещане за непълно изпразване на пикочния мехур, въпреки че вече сте уринирали;
  • болка или парене по време на уриниране.

  Ако не се обърне внимание, след време увеличението на простатната жлеза може да доведе до силно притискане на уретрата, което може да причини други проблеми с пикочните пътища и да увреди бъбреците. Ето защо поддържането на здравето на простатата е от съществено значение.  Активни съставки:

  Всяка капсула съдържа:

  SC012 (ферментирал екстракт от соя) 400 mg

  Капсула (желатин) 100 mg

  НЕ СЪДЪРЖА генетично модифицирани организми (GMO).


  Начин на употреба:

  Бриз се приема два пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема със или без храна. Важно е да приемате две капсули дневно, защото това е необходимата доза за постигане на оптимален ефект.

  Ако сте пропуснали да приемете доза, приемете една капсула веднага, когато успеете и вземете следващата в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.


  НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

  До момента не са съобщени значими нежелани реакции. Въпреки това, освен полезните ефекти, всеки продукт може да има и някои нежелани реакции. Продуктът е базиран на екстракт от соя – до момента не са съобщени алергични реакции, но въпреки това в редки случаи е възможно да възникнат такива. Информирайте веднага Вашия лекар, ако не се чувствате добре, докато приемате Бриз. Ако получите някаква нежелана реакция, можете да я съобщите и на: info@briz.bg.


  СЪХРАНЕНИЕ

  Да се съхранява на сухо и хладно място (на стайна температура). Дори когато се съхранява при необходимите условия, продуктът е годен за употреба ограничен период от време. Моля вижте срока на годност отбелязан върху опаковката и блистера. Не съхранявайте други продукти в същата опаковка. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


  Опаковка:
  56 капсули


  Производител:  Se-cure Pharmaceuticals Ltd. / Dalton Industrial Area, Upper Galilee, Израел

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!