Briz За здравето на простатата x56...

Briz За здравето на простатата x56 капсули

49986
Изчерпано
45,00 лв.
Няма данък
Briz е хранителна добавка в подкрепа на простатата, за мъжете над 50.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Бриз е хранителна добавка на растителна основа. Представлява екстракт от соя, ферментирал по уникална патентована технология, който спомага за намаляване симптомите на доброкачествена хиперплазия при мъжете. Този уникален ферментационен процес има за цел да увеличи бионаличността на полезните активни съставки в соята. Ферментиралата соя се използва в различни форми в диетата на азиатските култури. Briz е подходящ при симптоми като отслабена и тънка струя; настойчиви позиви за уриниране през целия ден; позиви за уриниране няколко пъти през нощта; усещане за неотложна нужда от уриниране; необходимост от напрягане, за да потече урината; урината излиза на капки; прекъсването на уринирането е затруднено; усещане за непълно изпразване на пикочния мехур, въпреки че вече сте уринирали; болка или парене по време на уриниране. Полезните ефекти на Бриз могат да се наблюдават още от първия месец употреба.


Състав:

Всяка капсула съдържа:
  • SC012 (ферментирал екстракт от соя) - 400 mg
  • Капсула (желатин) - 100 mg


Начин на употреба:

Бриз се приема два пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер. Капсулата се поглъща с чаша вода. Може да се приема със или без храна. Важно е да приемате две капсули дневно, защото това е необходимата доза за постигане на оптимален ефект.
Ако сте пропуснали да приемете доза, приемете една капсула веднага, когато успеете и вземете следващата в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.


Опаковка:

56 капсули
Няма отзиви
Product added to wishlist