Андрозитол При репродуктивни проблеми...

Андрозитол При репродуктивни проблеми х30 сашета

31.05.2026
41878
Наличен
26,20 лв.
Няма данък
Andrositol може да бъде полезен при всички случаи на намалена репродуктивна способност при мъжа, като повишава качеството и количеството на сперматозоидите.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Андрозитол е хранителна добавка, която се използва при намалена репродуктивна способност при мъжете. Комплекс от витамини, минерали и аминокиселини неутрализира вредните влияния на околната среда и намалява броя на свободните радикали, в които зреят сперматозоидите. Един от факторите, които в най-голяма степен водят до мъжко безплодие, е оксидативният стрес, който застрашава узряването на сперматозоидите, изменяйки подвижността, морфологията на клетката и стабилността на ДНК. Специално разработената формула от 6 ефективни съставки Мио-инозитол, Витамин Е, Л-карнитин, Л-аргинин, Фолиева киселина и Селен служи за подобряване качеството и количеството на спермата и е подходящ при олигоспермия, олигоастеноспермия, астеноспермия.

  • Мио-инозитол - играе важна роля в узряването на сперматозоидите в момента на миграцията им от епидидима. Липсата на мио-инозитол се свързва с намалено производство на сперматозоиди.
  • L-аргинин - основна аминокиселина за производството и подвижността на сперматозоидите. Той е важен за продукцията на енергията, нормалното състояние на кръвоносните съдове и спомага за по-интензивна и по-продължителна ерекция.
  • L-карнитин - мощен антиоксидант, който подобрява мобилността и оплождащата функция на сперматозоидите.
  • Фолиева киселина - витамин от групата В-комплекс, който играе важна и незаменима роля за клетъчния растеж и делене и участва в производството на кръвните клетки. Фолиевата киселина съдейства за възстановяване на намалената репродуктивна способност, като повишава качеството на спермата.
  • Селен - задължителен елемент от структурата на сперматозоида, който съдейства мобилността на сперматозоидите и тяхното качество и количество. Селенът е мощен антиоксидант, който блокира оксидативния стрес, който е една от основните причини за безплодие при мъжете.
  • Витамин Е - защитава от влиянието на свободните радикали. Намалява значително концентрацията на малондиалдехид в сперматозоидите /малондиалдехидът е производен продукт от пероксидацията и често е използван като показател за оксидативна вреда/ и подобрява тяхната подвижност. Приемът на селен, в комбинация с Витамин Е, повишава ефикасността на последния.


Състав:

Захароза, мио-инозитол, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромати, витамин Е ацетат, L-карнитин фумарат, емулгатор: естери на захарозата, L-аргинин, подсладители: ацесулфам К, аспартам (съдържа източник на фенилаланин), оцветител: бета-каротин, антислепващ агент: силициев диоксид, фолиева киселина/acid folic, натриев селенит.


Начин на употреба:

Препоръчва се прием на едно саше дневно, разтворено в чаша вода, в продължение на 6-8 седмици.


Опаковка:

30 сашета


Производител:
Nutrilinea S.r.l., Италия
Няма отзиви
Product added to wishlist