DHU

Силицеа D1000 / Silicea D1000

53292
Изчерпано
9,60 лв.
Няма данък
Използва при възпалителни процеси, също и на очите и ушите, заболявания на дихателните пътища, на стомашно-чревния тракт, на двигателния апарат и на кожата.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Силицеа D1000 / Silicea D1000

Силицея (Silicea) Силициев диоксид

Области на приложение

: възпалителни процеси, също и на очите и ушите, заболявания на дихателните пътища, стомашно-чревния тракт, двигателния апарат и кожата.

Основни симптоми:

съмнения в себе си, страхове за бъдещето, обезсърчаване, нерешителност, страх от провал, всичко изглежда рисковано, всичко е в сива окраска, човек не може повече да носи кръста си, предразположеност към простудни заболявания, хронични възпаления.

Самолечение:

заболявания на зъбите; предразположеност към инфекции; възпаление на вените (флебит); остеопороза, проблеми с гръбначния стълб; кожни гънки, образуване на бръчки, целулит; смущения в растежа на ноктите, гъбички на ноктите, възпаление на нокътното легло; белези, болезнен цикатрикс. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist