DHU

Сепиа D1000 / Sepia D1000

53289
Изчерпано
9,70 лв.
Няма данък
Използва при психични оплаквания, хормонални смущения, главоболие, заболявания на дихателните пътища, на стомашно-чревния тракт, на пикочо-половата система, на двигателния апарат и на кожата.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Сепиа D1000 / Sepia D1000

Сепиа D10 / Sepia D10

Сепия (Sepia) Tintenfisch

Области на приложение:

психични оплаквания, хормонални смущения, главоболие, заболявания на дихателните пътища, стомашно-чревния тракт, пикочно-половата система, двигателния апарат и кожата.

Основни симптоми:

на човека всичко му идва в повече, чувства се изтощен, претоварен, използван, равнодушен е по отношение на семейството, дистанцира се от партньора.

Самолечение:

стрес, гняв, пренатовареност; венозна недостатъчност, варикоза, риск от тромбоза; прилошаване, повръщане, стомашно неразположение; неврогенен пикочен мехур, инконтиненция на урината; липса на менструация; менопаузални оплаквания; прекомерно изпотяване; неспособност на жената да изживява секса; акне, проблемна кожа, пъпки; херпес. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия

Няма отзиви
Product added to wishlist