DHU

Нукс вомика D1000 / Nux vomica D1000

53269
Изчерпано
12,30 лв.
Няма данък
Използва при психични оплаквания, болкови състояния, имунен дефицит, инфекции на дихателните пътища, храносмилателни смущения, болки в двигателния апарат.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Нукс вомика D1000 / Nux vomica D1000

Стрихниново дърво

Изходен материал:

Изсушени узрели плодове от растението.

Области на приложение:

психични оплаквания, болкови състояния, имунен дефицит, инфекции на дихателните пътища, храносмилателни смущения, болки в двигателния апарат.

Основни симптоми:

припряност и напрегнатост, преуморен и стресиран вид, постоянни простуди, силно желание за консумация на деликатеси, висока употреба на алопатични лекарства, раздразнение на стомашната лигавица и язва, сутрешно гадене и повръщане, запек, главоболие (махмурлук).

Самолечение:

стрес, гняв, пренатовареност; главоболие; заболявания на зъбите; хрема; газове (метеоризъм), подуване на корема, смущения в храносмилането, синдром на раздразнените черва; прилошаване, повръщане, стомашно неразположение; запек; болки в гърба, схващане на мускулите, лумбаго; алергични кожни реакции, уртикария. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist