DHU

Беладона D1000 / Belladonna D1000

53184
Изчерпано
9,30 лв.
Няма данък
Области на приложение: инфекции с вдигане на висока температура, възпаление на очите и ушите, бронхит, спазми в стомашно-чревния тракт, възпаления на пикочния мехур и половите органи, кожни възпаления, слънчево изгаряне.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

Беладона D1000 / Belladonna D1000 Лудо биле

Изходен материал:

Свежи части от цялото растение в края на цъфтежа му без ниските части на стеблата. Области на приложение: инфекции с вдигане на висока температура, възпаление на очите и ушите, бронхит, спазми в стомашно-чревния тракт, възпаления на пикочния мехур и половите органи, кожни възпаления, слънчево изгаряне.

Основни симптоми:

внезапно вдигане на температура, силно зачервено, пламнало лице, пареща болка по кожата и лигавиците, пулсиращи болки в главата, коликообразни болкови състояния. Самолечение: *главоболие; *конюнктивит; *възпаление на средното ухо; *болки в гърлото; *простудни заболявания; *остро възпаление на пикочния мехур и пикочните пътища; *вагинално течение, вагинална кандидоза; *в спешни случаи, предизвикани от въздействие на топлина или студ. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни:

При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:

Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия

Няма отзиви
Product added to wishlist