Апимед хемопро маз 20 гр.

  Апимед хемопро маз 20 гр.

  50514
  Изчерпано
  10,80 лв.

  Апимед Хемопро маз образува защитен филм върху увредената ректалната мукоза и така облекчава симптомите причинени от хемороиди (напрежение, болка, парене, сърбеж), които често са вследствие от вторично възпаление на аналната област. Образуваният филм не допуска контакт между фецеса и увредената мукоза. С така улеснената дефекация (без болка и напрежение), мукозата се възстановява много бързо.

  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  АПИМЕД Хемопро маз облекчава дискомфорта причинен от хемороиди Съдържа прополис, подрумиче (Anthemis nobilis), вазелин и ланолин. Прополисът притежава антибактериални и антисептични свойства, също така ускорява заздравяването на наранената кожа и лигавица. Подрумичето (Anthemis nobilis) има бактерицидно и дезинфекциращо действие. Екстрактите от прополис и подрумиче са включени в подходящ носител (ланолин и вазелин), който образува защитен филм в областта на нанасяне и облекчава симптомите причинени от хемороиди.


  Апимед Хемопро маз е подходящ при вътрешни и външни хемороиди:

  • за ускоряване заздравяването на наранената ректална мукоза;

  • при парене, сърбеж, зачервяване, и възпаление;

  • за облекчаване на болезнената дефекация;

  • при кръвотечение вследствие на хемороиди;

  • за намаляване на хемороидалните възли;

  • за превенция.

  Апимед Хемопро не съдържа кортикостероиди. Той е без странични ефекти и е подходящ за бременни и кърмачки.


  Начин на употреба:

  По време на острите периоди нанасяйте Апимед Хемопро маз на почистената аноректална област сутрин и вечер. След облекчаване на острите симптоми нанасяйте само вечер. Може да се нанася с апликатора, който се завинтва на тубата на мястото на капачката. Преди употреба свалете протектора от върха на апликатора.


  Производител:

  Apipharma

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!