• Акция
Д-р Тайс Мукоплант Сироп за кашлица...

Д-р Тайс Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист живовлек x100 мл

30.09.2025
26122
Наличен
8,26 лв. 9,50 лв. -1,24 лв.
Няма данък
Остават

Мукоплант Сироп за кашлица от теснолист жиловлек се препоръчва при остри възпаления на дихателните пътища, придружени с кашлица.

 

Mucoplant Cough Syrup from Ribwort Plantain представлява сироп за кашлица, съдържащ течен екстракт от листа със стрък Теснолист живовлек (Plantago lanceolata L.), който ефикасно облекчава острото възпаление на дихателните пътища, придружено с кашлица. Ефективността на Mucoplant Сироп за кашлица от теснолист живовлек се дължи на синергичното действие на различни активни съставки, много от които са в малка концентрация. Това осигурява комплексен механизъм на действие при остра кашлица, много добра поносимост и отличен профил на безопасност.Оказва противовъзпалителен, антибактериален и имуномодулиращ ефект.Състав:
Активното вещество е: сух екстракт от листа на Бръшлян. Всеки ml съдържа 1,54 mg сух екстракт от листа на Бръшлян (Hedera helix L.) (DER 4-8:1). Екстрахиращ агент: етанол 30% (m/m).

Другите съставки (помощни вещества) са: калиев сорбат; хидроксиетил целулоза; аромат на касис; малтитол, течен (Е965); лимонена киселина безводна; пречистена вода.Начин на употреба:

За възрастни и юноши над 12 години: 15 ml 3 пъти дневно.
За деца от 6 до 11 години: 15 ml 2 пъти дневно.
За деца от 2 до 5 години: 10 ml 2 пъти дневно.
Деца под 2 години: употребата е противопоказана.


Опаковка:
100 млПроизводител:
 Dr. Theiss Naturwaren GmbH., Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!