Naturpharma Бронхо Бимби сироп против...

Naturpharma Бронхо Бимби сироп против кашлица х200 мл

31.12.2027
54558
Наличен
19,10 лв.
Няма данък
Бронхо Бимби  с екстракти от  гринделия и живовляк подпомагат нормалната функция на горните дихателни пътища.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Broncho Bimbi с екстракти от  гринделия и живовляк подпомагат нормалната функция на горните дихателни пътища. Бронхо е хранителна добавка от избрани и биологично контролирани растения, смесени с концентриран портокалов сироп. Благодарение на своите балсамови свойства продуктът е подходящ за употреба по време на зимния период. Хелихризумът, борът и мащерката допринасят за нормалното състояние на носа и гърлото. Екстрактите от живовляк и гринделия подпомагат нормалната функция на горните дихателни пътища. Хелихризумът, гринделията, борът и евкалиптът имат балсамов ефект.


Състав:

Водноглицеринов екстракт от цъфтящи връхчета на гринделия (Grindelia robusta), концентиран портокалов сироп, водноглицеринов екстракт от цвят на хелихризум (Helichrysum italicum), водноглицеринов екстракт от листа на живовляк (Plantago major), етерично масло от борови иглички (Pinus sylvestris), етерично масло от листа от евкалипт (Eucalyptus globulus), етерично масло от цвят на мащерка (Thymus vulgaris).


Хранителна информация

(Средна стойност)

На 100 ml

На 2 супени лъжици (30 ml)

Билков екстракт от гринделия

7.5 g

2.25 g

Билков екстракт от хелихризум

5 g

1.5 g

Билков екстракт от листа от живовляк

5 g

1.5 g

Други съставки: Деминерализирана вода, фруктоза, E202 (консервант - калиев сорбат), E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина).


Забележка:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.Начин на употреба:

Препоръчителен дневен прием: приемайте по 1 супена лъжица (15 ml) преди основните хранения (обяд и вечеря), чиста или разредена с вода или други напитки (чай, мляко, лайка, сок и т.н.).

Разклатете добре преди употреба. Всякакви вариации в цвета или вкуса се дължат на естеството на натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.Опаковка:
200 млПроизводител:
Pharmalife Research s.r.l. , Италия.
Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД.

Няма отзиви
Product added to wishlist